Liesbeth, 38 jaar
Get in touch
425 € Per month
Mechelsesteenweg 516
Vilvoorde, België
8m 2
Move-in date: 24-07-2019
  • wifi WiFi
  • Woonkamer Living room
  • Parkeerplek Parking space
  • Studentenvereniging Fraternity
  • Huisfeesten House parties
  • Roken Smoking
  • Schoonmaker Cleaner
  • Wasmachine Washing machine
  • Huisdieren Pets

Roommates
1

Available for students
Yes

Available for full/part-time workers
Yes

Gender
Female

How often do you have diner together?
Monthly

How social is your place?
We are lone wolves

Do you go out together?
Barely

Description
Omdat ik niet zo vaak thuis ben, de kosten wat wil delen en +/- 8 jaar positieve ervaringen heb met samenhuizen, wil ik graag de 2e slaapkamer verhuren van mijn onlangs aangekocht appartement.
Het appartement is ongeveer 78 vierkante meter en ligt in een modern en recent gebouw aan de rand van Vilvoorde (aan de grens met Eppegem/Zemst). Het omvat mijn slaapkamer van ongeveer 11 vierkante meter, jouw slaapkamer van ongeveer 8 vierkante meter, living met open keuken, balkon, waskot, badkamer met douche en aparte wc. Alle comfort is aanwezig: internet, tv, waterontharder, vaatwasser, oven, kookfornuis, vliegenramen, strijkplank en strijkijzer. Er worden nog ingebouwde kasten gemaakt in de slaapkamers en in de gang. Het appartement is zeer goed geïsoleerd en ook goed gelegen. De bushalte ligt vlakbij en brengt je naar Zaventem, Machelen, Vilvoorde, Peutie, Perk, Hofstade, Elewijt, Grimbergen, Eppegem, Zemst en Mechelen. Het treinstation van Vilvoorde ligt ook op wandelafstand en de E19 is niet veraf.

De maandelijkse huurprijs is 350 euro (kosten van de syndicus zijn inbegrepen)+ 75 euro provisie voor water, elektriciteit, gas, tv en internet. Je kan ook een autostaanplaats bijhuren aan 50 euro per maand en/of de helft van de kelderruimte aan 25 euro.

De kamer is onmiddellijk beschikbaar voor korte of lange periode. Ik vraag een waarborg van 2 maand en een opzeg van 2 maand.

Ikzelf werk voltijds (waarvan 1 dag per week van thuis uit) en volg cursussen zoals Frans, muziekschool en kooklessen. Ik speel saxofoon (rekening houdend met jou en de buren natuurlijk), fiets dagelijks naar het werk en kook graag. Ik heb een groeiende interesse in veganisme en zero waste. Mijn vriend komt soms over de vloer, maar meestal ben ik bij hem. Ik zoek een rustig, eerlijk en respectvol persoon die ook belang hecht aan een propere thuis.