Jan
Get in touch
290 € Per month
Nassaustraat 1
Eindhoven
18m 2
Move-in date: 14-12-2016

Amenities still unknown

  • wifi WiFi
  • Woonkamer Living room
  • Parkeerplek Parking space
  • Studentenvereniging Fraternity
  • Huisfeesten House parties
  • Roken Smoking
  • Schoonmaker Cleaner
  • Wasmachine Washing machine
  • Huisdieren Pets

Roommates
10

Rental period
12+ months

Available for students
No

Description
Ga jij in Eindhoven studeren en wil jij een actieve studententijd?!
Ons prachtige herenhuis ligt vlakbij het Wilhelminaplein aan de Nassaustraat. We wonen dus in hartje centrum, op 5 minuten lopen van Stratumseind en 8 minuten fietsen naar de TU/e. Een perfecte locatie dus!
De kamers hebben 3,5 meter hoge plafonds met originele ornamenten, voorzien van ingebouwde hoogslapers en een eigen wasbak. In onze grote gezamenlijke woonkeuken worden iedere dag 'haute cuisine' maaltijden voorbereid en voorgeschoteld door en voor de huisbewoners. De eerste verdieping heeft een groot balkon waar vaak in de ochtend koffie wordt gedronken. Als sanitaire voorzieningen kent het huis twee grote douches en drie wc's. Bijkomend is de kelder omgebouwd tot pokerkelder annex gameroom, waar menig avond zich heeft afgespeeld.
In onze prachtige woonkamer, die is voorzien van een enorme TV met UPC digitale tv en brute lounge banken, staat de huisbar waar vaak aan geborreld wordt en waar vele huisfeesten aan hebben plaatsgevonden. Ook is de ijskast altijd gevuld met koude biertjes en overige dranken, mede door onze huisleverancier c.q. drankboer Egbert (hij bezorgt op alle tijdstippen!).
De zij- en achtertuin met allure bevatten een grote stenen BBQ, een opbergschuur en een fietsenstalling. De voortuin heeft ingebouwde stenen banken waar in de zomer vaak op gechilld wordt. Als bijkomende extra's kent dit grandioze huis de volgende zaken: vast en wireless internet, digitale tv met on demand films en series, DVD-player, wasmachine en droger, x-box, wii, N64, TV en pokertafel in de kelder.
Resumé: Het perfecte huis voor de perfecte mannen!
Ben jij een TU/e of Fontys student en op zoek naar een actieve studententijd? Dan hebben wij misschien een kamer voor jou! Neem contact op met ons en wie weet word je uitgenodigd voor een kijkavond!