Mara, 23 jaar
Get in touch
500 € Per month
Mariagardestraat 96
Roermond, Nederland
61m 2
Move-in date: 01-07-2018
  • wifi WiFi
  • Woonkamer Living room
  • Parkeerplek Parking space
  • Studentenvereniging Fraternity
  • Huisfeesten House parties
  • Roken Smoking
  • Schoonmaker Cleaner
  • Wasmachine Washing machine
  • Huisdieren Pets

Roommates
1

Rental period
12+ months

Available for students
Yes

Available for full/part-time workers
Yes

Gender
Female

How often do you have diner together?
Weekly

How social is your place?
Weekly contact

Do you go out together?
Monthly

Description
Gezocht: huisgenootje 20-30 jaar oud
Ben jij een man of vrouw, lekker spontaan, hou je van gezelligheid, een lekker biertje (of een wijntje), maar ook soms van een rustig momentje voor jezelf en wil jij graag in Roermond wonen? Lees dan snel verder!

Mijn naam is Mara Daniëls, 22 jaar en nu full time werkzaam in Roermond. Aangezien ik al erg lang op mijzelf heb gewoond in Breda (waar ik gestudeerd heb) en ik nu bij mijn ouders weer thuis woon, is het hoog nodig weer tijd om op mezelf te gaan wonen! En daar heb ik jouw hulp hard bij nodig!

Wellicht heb je het zelf al gemerkt, maar de woningen in Roermond zijn duur, schaars of opgekocht en doorverhuurd met te hoge huurprijzen. Nu worden er op de Mariagardestraat nieuwe appartementen gebouwd. Gemeubileerd en echt midden in het centrum van Roermond. Ik kan de huurprijs van €795,- alleen betalen, maar aangezien er twee slaapkamers zijn, zou ik het ook heel graag willen delen! Zo hebben jij en ik een mooi nieuw appartement voor maar de helft van de prijs! Het enige wat we dan nog nodig hebben is een klik.

Dus heb je interesse om ook in Roermond te wonen, in een mooi nieuw appartement, hartje centrum, met een best wel gezellig iemand?
Stuur me dan een berichtje zodat we een keer kunnen meeten op het stationsplein voor een drankje!

Meer informatie over de appartementen vind je hier:
http://www.m3makelaardij.nl/aanbod/woningaanbod/roermond/huur/huis-4113161-Mariagardestraat-96/

Meer informatie over mezelf:
Ik werk nu fulltime in Roermond en ben al bijna een half jaar aan het zoeken naar een appartement in Roermond. Ik zoek een huisgenootje omdat mijn vrienden nog bijna allemaal studeren buiten Limburg en mijn vriend helaas nog in Keulen moet blijven vanwege zijn baan en medische redenen. Aangezien de huurprijzen in Roermond ontiegelijk hoog zijn of omdat veel appartementen voor ouderen bedoeld zijn, dacht ik, waarom niet eens een berichtje op Marktplaats plaatsen. Er zullen misschien vast meerdere mensen van mijn leeftijd in dezelfde situatie zitten.
Dus ik hoop dat we elkaar kunnen helpen!